Hva jeg ser etter i en bra blogg

21.10.2012 - 21:02 - kommentarer (0)

Heia, har tenkt å gi dere noen tips til hva jeg ser etter i en bra blogg... så får dere bare spørre om det er noe mere dere lurer på ;)

 

♥ Et lyst og ryddig design. Gidder liksom ikke lese en blogg med et design som er rosa, turkis og rødt...

 

♥ Store bilder og samme størelse på de fleste bildene.... Selv er jeg veldig glad i store bilder (derfor jeg skiftet design) og det ser jo ikke så fint ut om du kommer med et bilde som er knøtt lite av deg selv og så kommer du met et av outfitten din som er 900 pixler :-p

 

♥ Enten en fin header eller ingen.. Headeren er jo et bilde som skal beskrive deg best mulig og skal få bloggen din til å se innbydene ut!

 

♥ Litt menings fulle overskrifter. Det ser litt merkelig ut om det er en overskrift hvor det står: "Hei, i dag har jeg hatt en fin dag" det blir bare feil, overskriften skal beskrive inlegget ditt.

 

♥ Ikke bare Webb camera bilder!

 

♥ Meningsfulle innlegg. Ikke bare "hei, i dag har jeg hatt en fin dag.. jeg spilte fotball haha det var gøy og spiste pasta til mat... hehe"

 

♥ Minst mulig skrive feil. Det er en ting jeg sliter med selv... jeg er utroooolig dorlig i norsk skriftlig.... (haha, får 4)

 

♥ Det verste jeg ser er når noen skriver "hade" på bloggen, da klikker det for meg altså!!!! -.-


Haha, gammelt bilde ^.^

 

 

0 KOMMENTARERNAVNET DITT

Her kan du skrive hva som
helst om deg selv. Her kan
du skrive hva som helst
om deg selv. Håper dere
liker designet.

KATEGORIER
ARKIV
hits