Slik en søndag skal være! -Daffe søndag

21.10.2012 - 11:07 - kommentarer (0)

Hei på dei, din sei. Hvordan har dere det i dag da? ♥

Skulle egentlig være med å se på søsteren min spille håndball kamp i dag, men jeg slapp siden jeg var så trøtt... og det er jo ikke noe for meg på 13 å se på 7 åringer "spille håndball" ? Neida, de er faktisk veldig flinke til å være så små! Men det ble litt senere i natt enn det jeg hadde trodd så jeg er utrooooolig trøtt. Men, men. Da blir søndagen min akkurat sån jeg ønsket den :) -Daffe søndag! ♥ Så da får dere nokk noen innlegg i løpet av dagen! 

Men btw. i gård sa jeg til Lene (ste moren min ♥) at jeg trengte noen tynne permer til litt skole arbeid osv. siden i det siste så føler jeg at jeg helt har mistet styringen på alt av papirer... så jeg fikk 2 permer: en orange og en grønn, den ene har jeg allerede satt inn en del papirer til skolen osv. og den andre skal brukes til låter, noter osv. siden jeg skriver jo sanger selv... (hehe, min store hobby) og jeg skal kanskje være med i banet på track.. så da er det mye piano noter, sanger osv. som jeg må lære meg, så da er det jo greit å ha noe å ha dem i.

Så resten av dagen skal jeg skrive litt mer på en sang, høre på musikk, se filmer, og bare kose meg! Fordi dette skal bli en daffe søndag ♥

 

Hehe, må jo gjøre det litt koselig ♥


Hehe, morgen sveis og pysj :D

 

0 KOMMENTARERNAVNET DITT

Her kan du skrive hva som
helst om deg selv. Her kan
du skrive hva som helst
om deg selv. Håper dere
liker designet.

KATEGORIER
ARKIV
hits